Japánul a „cha” teát jelent, a „ma” pedig a port.Így a matcha szó szó szerint zöld tea pornak felel meg. A japán kultúra e hiteles kincse egyedi elkészítési eljárásával és összetéveszthetetlen ízével tűnik ki.A hagyományos leveles teákkal ellentétben a matchát nem vízbe öntik, hanem óvatosan keverik, hogy sima és krémes keveréket hozzanak létre, amely felébreszti az érzékeket.
Klorofillben gazdag növényi íze gyengéd és enyhén kesernyés árnyalatokkal gyönyörködtet, finom édes jegyekkel fokozva, amelyek páratlan érzékszervi élményt nyújtanak.Fedezze fel a japán tea művészetét a maga teljességében a legjobb organikus Matcha teáinkkal.
Egyszer régen...
A matcha története az ókori Japánba nyúlik vissza, ahol buddhista szerzetesek fedezték fel már a 12. században, és meditációs italként használták.
Kattints ide
Valaki rátalált a tealevelekre...
A matcha előállítása úgy történik, hogy a kiváló minőségű zöld tealeveleket kézzel összegyűjtik.
Kattints ide
Porrá törte őket...
A kiváló minőségű zöld tea leveleket porrá őrlik, amely így megőrzi a tealevél teljes tartalmát.
Kattints ide
És az emberiség nagy örömmel azóta is élvezi az ízét.
A zöld matcha por.
Kattints ide
Previous slide
Next slide
Japan Ceremonial Matcha “Hisui” ORGANIC
Összetevők: 100%-ban eredeti prémium minőségű Green Matcha ORGANIC