Genmaicha Kokoro ORGANIC

3760 Ft28200 Ft

Ne fizessen postaköltséget! 14990 Ft felett ingyenes a kiszállítás!

Írjon nekünk, egyedi igényeket egyeztetés alapján kiszolgálunk!

Minden regisztrált első vásárlónknak 10% kedvezményt adunk!

A Genmaicha Kokoro ORGANIC közepes mennyiségű koffeint tartalmaz. Segíti az emésztőrendszert, ezért hagyományosan étkezés közben szolgálják fel. Hosszú böjtölési időszakokban a buddhista szerzetesek gyakran csak genmaichát fogyasztanak. A többi japán zöld teához hasonlóan a Genmaicha Kokoro ORGANIC is katekinekben és antioxidánsokban gazdag. A genmaicha fogyasztása elősegíti az öregedési folyamatok lassítását, a méregtelenítést, a rossz koleszterinszint csökkentését, a cukorszint csökkentését és a fogak egészségének megőrzését. A Genmaicha Kokoro ORGANIC a különböző betegségek megelőzésére is ajánlott, mivel levelei könnyen felszívódó C-vitamint, béta-karotint, folsavat, káliumot, kalciumot és foszfort tartalmaznak.

Származási hely: Japán

Íz: Pirított dióra emlékeztet

Összetevők: Eredeti Sencha Zöld Tea (50%), Barna, pirított, részben pattogtatott rizs (50%)

Infúzió és a tea íze: Minden a tökéletes keverékről szól! A Kokoro japánul azt jelenti, hogy „szív és lélek”, a Genmaicha Kokoro pedig a varázslatos keveréke a sencha tea és a barna, pörkölt, részben pattogtatott rizsnek. Ez örömteli zöldesbarna árnyalatot eredményez és kellemesen édes, pirított dió illatot. A csészében a tea élénkzöld jade színű.

            1,5 min                            90°C                               12 g/l

Áztatási Idő

Hőmérséklet

Mennyiség

Organic

Leírás

Az elmúlt években a matcha megítélése sokat fejlődött a teakedvelő közönség körében, divatos italból állandó kedvencé vált.

Igazi kötelező darab minden ezzel foglalkozó áruház kínálatában, a zöld tea szerelmeseinek igénye folyamatosan növekszik. A kizárólagos teafogyasztás mellett a Matcha-t egyedülálló aromájának köszönhetően a szakácsok is szívesen használják a sütés és főzés összetevőjeként.

Ma már számtalan recept létezik matcha felhasználásával. Nem csak felhasználják összetevőként, hanem a desszertek és sós sütemények különleges alkotórészévé vált.

A teakészítés legfontosabb része a megfelelő előkészítés, és a minőségi alapanyagok használata. Fontos minőségi jellemző a ragyogó jade zöld színe.

A teaszertartás a lélekről szól. A matcha port forró vízben (kb. 70-80 °C) felverjük, lehetőleg bambusz habverővel, hogy habos, sötétzöld italt kapjunk. Az eredmény: egyedülállóan krémes, gazdag és gyönyörű zöld tea. Az íz, amelyet „umami”-ként írnak le, ami „jó ízt” jelent friss fűre emlékeztet, tejes és krémes jegyekkel. Soha sem keserű, ha mégis az lenne, akkor az az alacsony minőség jele.

A matcha a kávé alternatívája, az eszpresszó a zöld teák között.

Mert a matcha is tartalmaz koffeint, és a kávéval ellentétben hosszabb ideig marad a szervezetben. Hosszú ideig, ami stabil energiaszintet eredményez.

További információk

Mennyiség

50g, 100g, 250g, 500g

Genmaicha Kokoro ORGANIC termékről 1 értékelés

  1. Katana

    minden tetszett

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Önnek ajánljuk alábbi  termékeinket is